Productontwikkeling

 
In 2009 is een Hovertrack 42-44 gebouwd als 8x8 uitvoering. Dit voertuig heeft een totaal gewicht van 42 ton en een laadvermogen van 29 ton. Ook kan deze Hovertrack een aanhangwagen trekken tot 40 ton.
hovertrack In november 2009 is er een Hovertrack 46-44 afgerond. Dit is een ‘wide-spread' uitvoering 8x8 geworden wat het totaal gewicht verhoogd tot 46 ton en het laadvermogen tot 33 ton.

 

Deze hovertrack is specifiek ontwikkeld met een 28m3 tank opbouw in de winter en met de nieuwe siwa 840 voor de gras en mais transport.

 

hovertrack hovertrack

 
 

hovertrack

hovertrack
   

hovertrack hovertrack

 
 
 

hovertrack hovertrack hovertrack

 
 

1 juni 2010 hebben wij een maaivoertuig afgeleverd aan fa. Verhart.

Verhart heeft gekozen voor een opbouw van herder en heeft een separate afzuigwagen. Deze afzuigwagen wordt achter de hover meegenomen worden.

Deze hovertrack heeft een 410 pk moter en zal in de winter ook ingezet worden met een houthakselaar van 50 cm. Achter deze hovertrack komt een 35 m³ silage wagen te hangen.

hovertrack

 

Dit voertuig wordt ook een "wide-spread" uitvoering met een 30m3 Veenhuis-kiepbak. Het krijgt een eigen kleurstelling: wij hebben gekozen voor een bordeaux rode kleur met zilvergrijze laadbaak.

hovertrack

 
 

Om meer laadvermogen en een kleine draaicirkel te krijgen, hebben we een eigen "wide-spread" systeem ontwikkeld. Deze uitvoering is door de RWD goedgekeurd tot 46 ton totaalgewicht.

hovertrack

hovertrack

 
 
In augustus 2010 zijn wij begonnen met het bouwen van een hovertrack 46-44. Op deze hovertrack is een Joskin 50 m³ silage opbouw gemonteerd.
Deze machine zal zes weken verhuurd worden aan loonbedrijf Kappelhoff. Daarna zal dze machine tentoon gesteld worden op open dag Joskin Poland en de "DeLuta" in Duitsland

hovertrack

 
 

De duitse markt steeds meer vraagt een licht voertuig voor het uitrijden van mest op het land en transport over de weg. Daarom zijn met de fa. Zunhammer een twee-assige Hovertrack, met extra derde as aan het bouwen.

Hierachter komt een twee-assige Zunhammer polyester mesttank.Hierdoor ontstaat een eigen gewicht van slechts 16 ton. Het netto laadvermogen is 24 ton.

Dit voertuig zijn wij nu aan het bouwen is gepland om in december geintroduceerd te worden.

hovertrack

 

hovertrack hovertrack

Om ons verder in de maaiwereld te verdiepen zijn we onze eigen Hovertrack, voor de verhuur, aan het bouwen.

De totaal massa van dit voertuig wordt 46 ton, wat een bruto laadvermogen geeft van 32 ton. Door dit laadvermogen en de wendbare achteras zien wij dit voertuig zeer geschikt als mestvoertuig in de winter.

hovertrack